Zobacz szczegóły!
Brak produktów
Czy możemy czuć, że nasze życie jest dobre, skoro opiera się na tak niepewnych podstawach? Skoro każdego dnia los może przynieść nam bolesne doświadczenia?
Karolina i Maciej Szaciłło, para ekspertów od zdrowego odżywiania, tym razem zapraszają w kulinarną podróż w kłębach… pary.
Równowaga między smakami, którą kryją w sobie przyprawy, pomaga w osiągnięciu harmonii, spokoju i szczęścia.
„Depresja. Jedzenie, które leczy” to kolejna propozycja Karoliny i Macieja Szaciłło, specjalistów od zdrowego gotowania i życia zgodnie z zasadami ajurwedy. Jest to trzecia już część serii poświęconej tematyce leczenia przez pożywienie, ale nie tylko.
Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Wiele osób, chcąc zastosować dietę raw food, sądzi, że opiera się ona wyłącznie na sałatkach i owocowo-warzywnych koktajlach. To dla nich przygotowaliśmy 80 przepisów na „surowe” śniadania, obiady, kolacje, desery, a nawet pieczywo.